Meat2eat
over ons
Dit is Meat2Eat
Meat2Eat startte in 2015 als Keurslager Jaap Landman in Winkelcentrum Steendijkpolder, een klein winkelcentrum aan de westkant van Maassluis. Al snel deed de kans zich voor om de vestiging te verplaatsen naar het grotere winkelcentrum Koninghoek. Met producten van goede kwaliteit en een goede service groeide het bedrijf gestaag: naast winkelverkoop werd er ook geleverd aan horeca en retail.
In 2022 werd, samen met Danny van den Kieboom, een slagerij in Rotterdam-Ommoord overgenomen. Met deze uitbreiding werd het ook tijd voor een andere naam: Meat2Eat.
In januari 2024 werd de vestiging in Capelle aan den IJssel geopend: slagerij Haak werd overgenomen. Slager Stefan Haak bleef nog 1,5 jaar betrokken bij deze vestiging van Meat2Eat.
In september 2024 opende Meat2Eat ook in Naaldwijk een vestiging. Helaas bleek hier dat uitbreiding niet altijd goed gaat, waardoor deze vestiging in de zomer van 2025 haar deuren weer moest sluiten. Op dit moment bestaat Meat2Eat dus uit 3 vestigingen in Maassluis, Rotterdam en Capelle aan den IJssel.
Benieuwd naar onze producten en services? Kom langs in één van onze vestigingen of neem contact met ons op via het contactformulier op deze website.
Meat2Eat in het slagersvakblad KNS
Toen Jan Jaap Landman op de slagersafdeling van een supermarkt terechtkwam en de SVO-vakopleiding ging doen, had hij ‘geen idee’ waaraan hij begon. Nu heeft hij vier goedlopende slagerijen en een groothandel. “Ik loop altijd over van de ideeën.” … Lees meer
Meat2Eat in de kranten
Landman Meat2Eat: Vier slagerijen, één visie ‘Iedere winkel en klantenkring is anders’ … Lees meer
Meat2eat in jouw media?
Neem contact op via het contactformulier of mail naar: info@meat2eat.nl