Meat2eat
Over ons
Wij vertellen graag wat meer over ons vlees
Danny Kieboom en Jaap Landman
Over onze slagerij
Meat2Eat begon met Jaap Landman als Keurslager in Maassluis. Wat startte in een klein winkelcentrum, groeide al snel uit tot een succesvolle vestiging in Winkelcentrum de Koningshoek. Inmiddels zijn de deuren van Meat2Eat geopend op verschillende locaties met op elke locatie partner(s) met eigen specialiteiten:
Maassluis
Rotterdam
Capelle a/d Ijssel
Naaldwijk
Naast onze slagerijen voor consumenten, leveren wij ook aan andere slagerijen, horeca en delicatessenwinkels. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot meer dan alleen een vleesspecialist.
Vakmanschap
Onze visie is simpel: ‘Gezonde producten van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs voor iedereen’. En voor onze producten geldt: ‘Ambacht is Kracht’.
Meat the team
Onze vestigingen
Maassluis
Specialiteit
Onze worstmakerij onder leiding van Patrick
Openingstijden
Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Rotterdam
Specialiteit
Maaltijden en Soepen
Openingstijden
Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Capelle aan den IJssel
Specialiteit
Gehaktballen
Openingstijden
Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Naaldwijk
Specialiteit
Gekookte worst
Openingstijden
Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten